Dette rp forum er en fortsættelse af vampire livet, Cainites of Liberty, i en alternativ timeline hvor nogen af vampyrerne nåede at undslippe blodspesten.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Historien indtil nu

Go down 
ForfatterBesked
Kashi
Admin


Antal indlæg : 95
Join date : 28/12/14
Age : 26
Geografisk sted : Sydsjælland

IndlægEmne: Historien indtil nu   Søn dec 28, 2014 2:26 pm

Året er 2025.

Tilbage i januar år 2014, hærgede en blodspest byen Holbæk, g spredte sig til resten af cainitterne i Danmark. Kun de få der anede at der var fare på færde, nåede at undslippe. Heriblandt var den forhenværende Templar, Lorelei Verena Schmidt, og hendes megapack, Undeathly Hallows. Hele natten havde hun fornemmet fare på færde, og fra det øjeblik der blev nævnt en infernalist, havde både hende og andr ei hendes pack, en skidt fornemmelse af, at infernalisten umuligt kunne være skyd i alt det der skete. På trods af protester fra nogen få i packet, tog Lorelei beslutningen om at de alle flygtede ud af Danmark. Et par dage senere hørte de om blodspesten der havde slået alle i Holbæk ihjel og nu spredte sig til resten af Danmark, hvorved de nu vidste hvad den mærkelige fornemmelse havde været.

Packet besluttede sig nu for at de i nogle gode år ville gå hver til sit og arbejde på at blive stærkere så packet i fremtiden ville kunne klare en sådan udfordring uden at skulle flygte.

Nu, 11 år senere, har det være Cainitter i Danmark i ca 5 års tid. Packet har fået taget kontakt til hinanden igen, og alle er nu på vej tilbage mod Holbæk. Gad vide hvilke Cainitter der bor der nu, og hvordan de vil tage imod et kæmpe pack med en nynazistisk leder...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://herskerne.danskforum.net
 
Historien indtil nu
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Herskerne af Holbæk :: Regler og info :: Info-
Gå til: