Dette rp forum er en fortsættelse af vampire livet, Cainites of Liberty, i en alternativ timeline hvor nogen af vampyrerne nåede at undslippe blodspesten.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Lorelei Verena Schmidt

Go down 
ForfatterBesked
Kashi
Admin


Antal indlæg : 95
Join date : 28/12/14
Age : 26
Geografisk sted : Sydsjælland

IndlægEmne: Lorelei Verena Schmidt   Søn dec 28, 2014 6:08 pm

Navn: Lorelei Verena Schmidt
Køn: Kvinde
Alder pre-embrance: 22
Alder post-embrace: 43
Nationalitet: Tysker

Sekt: Sabbat.
Beastmarks: Lorelei har konstant røde øjne, med en pupil der minde rom en kats. Hun er mørk om øjnene, og det minder lidt om en los' markeringer om øjnene. Hun har en lille loshale, der nemt kan skjules under en større hoodie eller jakke hvis hun skulle vælge det.  Derudover har hun dobbelte hugtænder, der hele tiden er fremme.

Klan: Country Gangrel
Generation: 7
Bloodpool: 20
Viljestyrke: 16
Grund kamptal: Grund kamptal 8. Nævekamp giver +10. Celerity giver +1. Potence giver +1. Fortitude giver +10. Klør giver + 12 alvorlig. Warform giver +20 alvorlig.

Gør sig ikke umage: 18 (Grund + nævekamp)
Irriteret: 20 (Grund + nævekamp + celerity + potence)
Sur: 30 (Grund + nævekamp + celerity + potence + fortitude)
Rasende: 42 alvorlig (Grund + nævekamp + celerity + potence + fortitude + klør)
Warform: 38 alvorlig (Grund + nævekamp + warform)

Udseende: Lorelei har blondt hår med en blodrød stribe i. Hun har røde katteøjne, og hun er ca. 170 cm høj. Hun har ofte kampstøvler på, sorte jeans der er en smule slidte ved knæene, en sort kortærmet skjorte og derudover en kort, grå jakke med lange ærmer, der har lidt af følelsen af de gamle SS uniformer. Når der er erklæret 'krig', går hun ofte rundt med hatten hun engang fik af sin bedstefar, fra dengang han var SS'er. Derudover har hun som regel fingerløse læderhandsker på, og et sort tørklæde bundet om hendes ene læg.

Når det er mere casual;


Kropsbygning: Lorelei er slank og veltrænet, især efter de år hun tilbragte i Schwarzwald.

Personlighed: Lorelei er streng og har den gode gamle konservative militær attitude. Hun er nynazist, og hendes efterfølgen går mest på Panders og Anarchs. De er intet andet end skum de skal udryddes og helst på så smertefuld en måde som overhovedet muligt. Hun er voldsomt besyttende overfor sin mage, Lasombra'en Jasper, og loyal overfor hele sit pack til det sidste. Hun er utilfreds med Sabbat styret i Danmark, og har længe selv tænkt på at overtage det så snart hun har magt nok.  

Hobbyer: Lorelei hygger sig mest med at udforske sine egne evner, og skabe aos sammen med hendes mage, Jasper, eller resten af packet.

Sprog: Tysk, engelsk og dansk.

Venner: Udover packet har hun kun nogle få venner i Tyskland fra hendes tid der.

Pack: Undeathly Hallows, som hun er 'hoved' Ductus for.

Baggrundshistorie:
(Jeg regner med at alle kan huske hendes baggrund som medlem i et nynazistisk parti før hun blev embraced af en tysk Gangrel.)

Siden Lorelei beordrede alle i packet til at flygte fra Holbæk og de hørte hvad der skete med dem der blev tilbage i Danmark, har packet været spredt over det meste af kloden, men har stadig holdt kontakten. Selv strejfede hun rundt med Jasper, hendes mage, i henholdsvis Japan og i Tyskland, deres to hjemlande. Som altid, så snart hun opsnusede en Anarch eller en Pander, blev de tilintetgjort. To gange i løbet af de 11 år var de heldige begge to, at finde nogen der var lavere generation end dem selv, hvorfor de blev stærkere efter de måltider. Inden længe fandt Lorelei at hun havde lært skridtet videre i hendes klans mest kendte disciplin - hun kunne nu blive til tåge! Intet ville være en hemmelighed for hende længere, og hvis hun en sjælden gang skulle være ved at blive slået i en kamp, ville hun kunne flygte før de andre kunne gøre det af med hende. Hun blev i løbet af årene også mere solid i kamp, hun tog ikke ligså meget skade længere - og hendes kontrol over dyrene blev kun større. Hendes status indenfor packet fortsatte med at være høj som tidligere, især efter de andre hørte om hendes nye talenter.

Og nu, 11 år siden de andre Cainitter i Danmark døde, og 5 år efter Lorelei hørte om ny Cainit aktivitet i Danmark, har hun beordret alle til at møde hende og Jasper i København, hvorra de alle vil drage tilbage mod Holbæk og se hvordan byen har ændret sig og hvordan den vil tage imod Undeathly Hallows...

Discipliner:

Animalism: dot 3
Fortitude: dot 4
Celerity: dot 1
Potence: dot 1
Protean: dot 6
Dot 6 evner:
- Blissful Slumber: Hibernate during the day as nearly indestructible mist
- Earth Control: Travel beneath the earth
- Flesh of Marble: Damage from physical attacks is halved
- Loki's Gift: Change into the shape of a creature who's blood you've tasted
- Shape Mastery: Cause shapeshifters to revert to their natural form

Færdigheder:

Nævekamp: dot 6.
Speciale: Judo.

Craft: dot 2.
Speciale: Låsesmed.

Survival: dot 3.

Interrogation: dot 3.

Ressourcer:
Herd: dot 2.
Danske nynazister.

Kontakter: dot 1.
Tyske nynazister.

Status: dot 1.
Pack Ductus.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://herskerne.danskforum.net
 
Lorelei Verena Schmidt
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Herskerne af Holbæk :: Profiler :: Profiler / figurer-
Gå til: