Dette rp forum er en fortsættelse af vampire livet, Cainites of Liberty, i en alternativ timeline hvor nogen af vampyrerne nåede at undslippe blodspesten.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Alice Rossinger

Go down 
ForfatterBesked
sabbiAntal indlæg : 1
Join date : 28/12/14

IndlægEmne: Alice Rossinger   Søn dec 28, 2014 8:23 pm

Navn: Alice Rossinger
Køn: kvinde
Alder pre-embrance: 16 1890 født
Alder post-embrace: 119 embrace år 1906 (ingame info: vides det kun at hun er fra før 2 verdenskrig)

Sekt: Sabbat

Beastmarks kongler er groet uden på huden og lagt som en rustnig på arme og ben lilla øjne og dreads

Klan: Tzimisce
Generation: 7
Bloodpool: 20
Viljestyrke: 14

Udseende: (Indsæt gerne billede her.)

Kropsbygning: forskeligt

Personlighed: nemt Iratabel og har kort lunte glad for at lege med menesker mm.

Hobbyer: forsker i at finde ud af hvad mennesker mm. kan holde til før de dør  

Sprog: dansk, engelsk, forstår lidt tysk

Venner: Hvilke venner har din figur?

Pack: Undeathly Hallows

Baggrundshistorie:

blev født i slutningen 1800 århundred som en del af en adels familie i Wales.

som ganske ung bliver hun dog syndigt gravid og i skam tager faren barnet fra hende ved det fødsels og giver det vider til en familie. den unge kvinde bliver forvist fra familien efter at ha gjort denne store synd og er der efter efterladt på egen hånd og ender op i det nordlige Skotland hvor hun bliver tvunget ind i prutustiton men efter sine siden hen værte problemer har den ellers stille person groet en ondsindet side og dette vækker interrasen   hos en vampyr og efter kortvarig ophold i skotlang tager han den unge kvinde med tilbage til london og hun følger ham i det at han lover hinde et live i luksus og frihed, er dog ikke helt hvad hun får ud af det.
efter at blive embraced bliver hun gennemgået hård træning i tortur og andre hårrible metoder at ændre på den menneskelige krop. da han endlig finder hende tilpas velfungernde i nattens verden, men på nuværende tidspunkt er hun så hadfyldt at det første hun gør er at tage hjem til familien og river alle husholdming folk mit over hvor efter hun går ind i sine forældres soveværelse hvor hun negler dem begge til væggene og i forsøg på at finde ud af hvor hendes barn som nu er 7 år gammel, befinder sig da han først benægter hende at fortælle dette vender hun sig mod moren og begynder på at udføre sine lærte talenter og efter kort tid fortæller fadern at barnet befinder sig hos et nært venne par og der efter syger hun munden sammen på dem og fortsætter der efter, til sidst er deres kroppe fyld med spikes og så det forme at men kun kan genkende dem på deres ansigter og derefter river hun hovedet af dem for at endelig at give den deres død.
over de mange mange år der går her efter føler hun en gang i mellem op på den tilbageværende familie og efter at ha rejst mange steder mange sider og set mange krige som hun dog har fundet uintrasandt. Til sidst slår hun sig ned i et årligt land og rejser derefter mellem danmark og england. både på lyst ture og business ture men mest efter lys

optil år 2025:
i tiden hun har været for sig selv har hun ophold ved en old school Tzimisce for at få oplært nok af Kuldu-nik til at kunne lære det selv, i det sydlige USA efter dette spiste hun han Child gen.9 og ham gen 8. og overtager den bolig de havde brugt til oplæringen og bruger det til adskilege forsøg og efter et par år kommer en ælder Tzimisce til boligen hun ligner en ælder kvinde og til at starte med er hun vendelig og overnnater et par netter men da hun finder ud af at de to vampyer der tidliger bode her ikke er flyttet med døde ved min hånd blev hun rasende og det ender i en kamp jeg er tvunget til at brække kvindes røgrad og selv efter det er jeg tvunget til at kæmpe i zullo form og kun ved nød og neppe for slået hinde og hun når at diablorer hinde inde hun selv falder om fordi hun er så medtaget af kampen og så lavt på blod hun bruger 2 uger til at få styr på signe ting og derefter tager hun et fly til england og tilbage til hindes gamle hjem

Discipliner:

Vicissitude dot 5

Animalisme dot 3

Obfuscate  dot 3

fortitude dot 1

Auspex

Kuldu-nik (The Way of Fire) dot 1

Færdigheder:

nærvåben dot 5

Hacking dot 1

Lægekundskab dot 4

Arbejde låse dot 2

Ressourcer:

Økonomi  5

Herd 2

Indflydelse 2
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kashi
Admin


Antal indlæg : 95
Join date : 28/12/14
Age : 26
Geografisk sted : Sydsjælland

IndlægEmne: Re: Alice Rossinger   Man dec 29, 2014 3:11 pm

Godkendt Very Happy

Der er haven til Alice - noget bestemt Alice vil have derinde? (Ja, jeg tegner alle havens. En kort oversigt Wink ) Bestemt antal rum, etc?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://herskerne.danskforum.net
 
Alice Rossinger
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Herskerne af Holbæk :: Profiler :: Profiler / figurer-
Gå til: