Dette rp forum er en fortsættelse af vampire livet, Cainites of Liberty, i en alternativ timeline hvor nogen af vampyrerne nåede at undslippe blodspesten.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Vaasi, 'The Crazy One'

Go down 
ForfatterBesked
Kashi
Admin


Antal indlæg : 95
Join date : 28/12/14
Age : 26
Geografisk sted : Sydsjælland

IndlægEmne: Vaasi, 'The Crazy One'   Man dec 29, 2014 2:06 am

Navn: Vaasi, også kendt af nogle som 'The Crazy One'.
Køn: Kvinde
Alder pre-embrance: 23
Alder post-embrace: 38
Nationalitet: Kan hun ikke selv helt huske, men hendes accent lyder noget henaf jamaicansk.

Sekt: Sabbat
Kendetegn: Vaasi er skingrende sindssyg. Det er mest fordi hun blev 'opfostret' af en Malkavian der tog hende ind efter hun undslap sin Sire.

Klan: Assamite (warrior)
Generation: 8
Bloodpool: 15
Viljestyrke: 8
Grund kamptal: 8. Med assault rifle(stor, speciale) 23. Med celerity oveni, 38 (per ekstra viljestyrke, plus 5). Kan gøre skaden alvorlig med Quietus.

Udseende: Vaasi's hår er barberet kort i den højre side, og det resten af det sort-farvede hår er oppe i en lille hestehale, med en enkelt rød stribe der løber igennem det. Hun har et ar der strækker sig fra hendes højre øjenbryn op gennem en mindre del af hendes hovedbund. Hendes øjne er en kold lyseblå. Hun bærer som regel et til tider sindssygt smil. Hun går som regel rundt i en rød tanktop med en sort nettrøje udover, albuebeskyttere, fingerløse læderhandsker, army bukser, army støvler, indimellem knæbeskyttere, hvide suspenders, og har sin assault rifle omme på ryggen, fastgjort med et rødt stof 'bælte'. Derudover bærer hun en normal håndpistol i et hylster på højre lår.

Kropsbygning: Vaasi er ligeså veltrænet som en hvilken som helst pige i marinen.

Personlighed: Vaasi er skingrende sindssyg. Hun har et godt forhold til den del af Al-Qaeda hun styrer, og hun elsker at torturere folk. Hun kan til tider vise nogle tegn på loyalitet, men det er sjældent. Kort sagt ved de fleste slet ikke hvor de har hende, men en del Malkavians lader til at kunne lide hende. Måske fordi hun forstår dem, da de er lige sindssyge.

Hobbyer: Tortur, drab, blodsbade, kamp.

Sprog: Engelsk, iransk, dansk.

Venner: Michael.

Pack: Born to Blood

Baggrundshistorie:
Siden det meste af deres pack blev dræbt i Holbæk, har Vaasi og Michael rejst lidt rundt omkring, mest i Iran, Irak og Tyskland. Derved har hun opretholdt sin kontakt til Al-Qaeda, og endda opnået større respekt blandt dem. SOm enhver Sabbat har hun slagtet alle Anarchs og Camarilla der kom for tæt på. Derudover fandt hun endelig sin sire, og fik dræbt og spist ham, og fik sin længe ventede hævn over ham. Så nu, de her 11 år senere, er hun og hendes Ductus på vej tilbage mod Danmark, nu de havde hørt at Sabbaten i Danmark så småt var ved at få en ordenlig styrke endnu en gang...

Discipliner:

Celerity: dot 5.

Quietus: dot 4.

Færdigheder:

Interrogation: dot 5.
Speciale: Tortur.

Skydevåben: dot 5.
Speciale: Assault rifles.

Sabbat ritualer: dot 1.

Streetwise: dot 2.

Survival: dot 2.

Ressourcer:

Herd: 2.

Kontakter: dot 2.
Al-Qaeda.

Indflydelse: dot 2.
Undergrunden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://herskerne.danskforum.net
 
Vaasi, 'The Crazy One'
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Herskerne af Holbæk :: Profiler :: Profiler / figurer-
Gå til: