Dette rp forum er en fortsættelse af vampire livet, Cainites of Liberty, i en alternativ timeline hvor nogen af vampyrerne nåede at undslippe blodspesten.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Maeve Cadwaladr

Go down 
ForfatterBesked
Kashi
Admin


Antal indlæg : 95
Join date : 28/12/14
Age : 26
Geografisk sted : Sydsjælland

IndlægEmne: Maeve Cadwaladr   Man dec 29, 2014 2:22 am

Navn: Maeve Cadwaladr
Køn: Kvinde
Alder pre-embrance: 20.
Alder post-embrace: 40.
Nationalitet: Waliser.

Sekt: Independant
Kendetegn: Har en tatovering af det halve Ravnos kors på sin ene fod, matcher med hendes brors. Hun ses aldrig uden sin bror.

Klan: Ravnos
Generation: 8
Bloodpool: 15
Viljestyrke: 14
Grund kamptal: 8. Med melee, 19(lutten er stor; speciale).

Udseende:


Derudover har hun sorte haremsbukser, bare tær, et bjældearmbånd om anklen, strikkede armvarmere og et orange samt et rødt 'sigøjner sjal'. Det røde om skuldrene til tider, det orange bundet rundt om hendes liv, hvor hendes tamburin også hænger. Hendes lut er på ryggen af hende. Hun er som regel også den af hende og hendes bror, der bærer rund tpå en lille taske med tarotkort, spillekort, terninger og yatzy. Hun har et tyndt underbust-korset på.

Kropsbygning: Kurver; mellemting mellem slank og let buttet, men på den flotte måde med godt med kurver, barm og røv.

Personlighed: Maeve's 'formål i livet' er så at sige at have det sjovt. Det værste hun ved er at kede sig, og derfor, selv hvis det måske er en ting der gør folk sure, så gør hun alt for at more sig, ligesom hendes bror. Som regel går det ud på at sprede hendes optimisme til andre vha. sang og dans og spil, men det kan også sagtens kun handle om hendes egen og broderens glæde til tider.

Hobbyer: Synge, danse, spille, tarot.

Sprog: Walisisk, engelsk, dansk, tysk.

Venner: Sin bror, Lance, og 'Mama' - Vitoria.

Pack: 'La Familia'. Der er ingen rang i familien.

Baggrundshistorie:

I det tyvende århundredes Wales blev tvillingerne født, nærmere betegnet det Herrens år 1948, i datidens Cardiff. I disse år efter krigen, var Cardiff's velstand langt fra ligeså stor som før i tiden. Økonomisk krise efter bombningerne var af stor betydning, og en faktor for, at Lance blev skyndet hele vejen igennem skolen og ud i mine arbejde så snart han var gammel nok til det, mens Maeve gik hjemme og som de fleste kvinder, lærte af sin mor at passe huset, lave mad til mændene når de kom hjem, vaske tøj, ja, alt hvad der hørte med til at være en god husmor.

Da tvillingerne var blevet tyve, i 1968, var de flyttet for sig selv. Det havde ikke lykkes Maeve at finde sig en mand endnu, ej heller var det lykkedes Lance at finde sig en hustru, så derfor holdt de tæt sammen.

Maeve gik en aften hen mod minen hvor Lance havde begyndt at arbejde efter han sluttede skolen, som hun så ofte gjorde. De havde et stærkt bånd til hinanden, hvorfor hun aldrig kunne vente til han kom helt hjem, men som regel ventede på ham ude foran minen. Det gjorde hun også idag, og hilste pænt på sin brors kolleger som altid. Solen var gået ned for et stykke tid siden, og mange af arbejderne var på vej hjem. Det bekymrede ikke Maeve så meget; Lance var som regel en af de sidste der gik. Pligtopfyldende var et ord der beskrev ham godt.

Da Lance kom ud fra minen, var hun der ikke. Hvad der var der, var hendes yndlings hat der lå på jorden, den hun altid havde på udenfor. Med en mærkelig fornemmelse, fulgte han sin intuiton og gik hen et par gader. I løbet af få øjeblikke var han blevet taget af den samme der havde taget sig af hans søster - Vítoria, nu deres Sire. I løbet af en enkelt time var de blevet bragt ind i vampyrklanen Ravnos' verden, og kunne næsten lige fra starten se, hvorfor Vítoria havde valgt dem - idealerne klanen havde, lød til at klinge godt med de ønsker der var dybt begravet i deres hjerter, men som aldrig kunne udføres som alment menneske.

I løbet af de næste år blev de tre meget tætte; Vítoria stærkt beskyttende overfor sine 'bambinoer', og tvillingerne, som altid, stærkt beskyttende overfor hinanden. Det forstærkede vampyr båndet blot; fra da af så man aldrig den ene uden den anden, de var altid i samme rum. Fandt man den ene, fandt man den anden. Så simpelt var det.

I 1973 rejste de tre sammen ud af Wales. De var i løbet af årene blevet oplært i klanens illusions kunster, Lance også i klanens udholdenhed, og Maeve i kontakt med dyr og bæster. Alle tre elskede at optræde foran folk, og derfor underviste Vítoria dem også i skjaldenes kunst. Nu Vítoria havde været rundt i en del år, og spillet for en del hof, var hendes ry hende altid i forkøbet. Generelt har der som regel været positive reaktioner på musikken, men dog ikke altid på dem som personer, især ikke når de har mødt et par Gangrels i årenes løb.

I løbet af de mange år (inklusive de sidste 11 år efter de var et kort smut til Danmark) har de tilraget sig megen viden, indflydelse og kontakter, som de kan dele ud af - for den rette pris, naturligvis. Og de er nu draget tilbage til  Holbæk, efter vistnok at have hørt noget med en bar der ofte manglede live optrædener - det skal de nok få rådet bod på...

Discipliner:

Animalism: dot 3.

Chimersty: dot 4.

Presence: dot 2.

Færdigheder:

Gadekundskab: dot 1.

Interrogation: dot 5.
Forførelse.

Melee: dot 4.
Speciale: Lut.

Okkult viden: dot 5.
Hunters.

Okkult viden: dot 5.
Vampyrer (klaner og discipliner)

Ressourcer:

Indflydelse: dot 3
Medier

Kontakter: dot 2
CNN

Kontakter: dot 2
BBC

Økonomi: dot 4
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://herskerne.danskforum.net
 
Maeve Cadwaladr
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Herskerne af Holbæk :: Profiler :: Profiler / figurer-
Gå til: