Dette rp forum er en fortsættelse af vampire livet, Cainites of Liberty, i en alternativ timeline hvor nogen af vampyrerne nåede at undslippe blodspesten.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Vincent

Go down 
ForfatterBesked
FresauAntal indlæg : 16
Join date : 28/12/14

IndlægEmne: Vincent    Lør feb 07, 2015 6:19 pm

Navn: Vincent
Køn: Mand
Alder pre-embrance: 18
Alder post-embrace: 86
Nationalitet: Amerikansk

Sekt: Sabbat
Beastmarks, sindssyge eller kendetegn: Slange skæld er begyndt at vise sig permanent på hans arme.

Klan: Serpents of Light.
Generation: 7
Bloodpool: 20
Viljestyrke: 38
Grund kamptal: 5, 13 med nævekamp, 18 med nævekamp og serpentis 2. 33 i warform. 41 med pressence 4, 56 med pressence 4 og serpentis 3 med mulighed for alvorlig skade.

Udseende: Mellem langt mørk blondt hår. Han har blå øjne. Han er omkring 178, hans arme er delvist dækket af mørk grønne skæld der minder om en slanges. Han går rundt i en sort t-shirt og bukser, ud over hvilke han har en brun duster frakke, på ryggen af denne er der brandt ind sabattens symbol

Kropsbygning: Vincent er rimelig ranglet bygget.

Personlighed: Vincent stoler ikke på andre end hans pack, som han ellers er relativt loyal over for. Mod alle andre kan han virke kold, hjerteløs endda.

Hobbyer: Læsning, opsøgning af viden.

Sprog: Engelsk. Dansk.

Venner: Hans pack. Et lavt antal af haitianske vampyre.

Pack: Undeathly Hallows, Præst.

Baggrundshistorie: Født i Chicago i et dårligt kvarter startede Vincent ud med et godt forhold til den kriminelle underverden, han fandt hurtigt ud af hvad man skulle gøre for at undgå at blive slået ihjel mens man forsøgte på at lave den størst mulige mængde af penge og det var dette som fik ham embraced til at starte med da han på en varm sommernat i 1956 blev tilbudt et job der lød bare lidt for nemt. Målet var let og penge var gode, han skulle bare bringe en kasse med diverse underlige talismaner og bøger til et hus på Haiti og sørge for at han ikke blev taget i tolden, værende manden som han nu var dengang tog han jobbet med det samme og tog afsted ved første lejlighed, dette ville vise sig at være det sidste job han fuldførte men han stadig var levende.
Personen som det var at kassen skulle afleveres til var en kvindelig vampyr ved navn Myou som havde holdt øje med ham igennem en årrække og personen som gav ham jobbet, hendes ghoul, for et job vel udført gav hun Vincent den mest værdigfulde ting som hun kunne give, nemlig at blive hendes childe og blive en af nattens skabninger.
Fyrre år gik før Vincent forlod Myou, i hvilken tid han lærte en masse om hvad han var blevet og omkring den nye verden som var blevet åbnet for ham. Efter disse fyrre år begyndte han at gøre en ting som han altid havde ønsket sig, at rejse og nu har han fundet sin vej til en lille by i Danmark ved navn Holbæk.      

I de elve år der er gået i mellem ulykken i Holbæk og nu, har Vincent brugt på at studere, brugt på at opstøve gamle, mørke hemmeligheder, og da han hørte at packet var ved at samles igen i Holbæk kunne han da ikke blive væk.  

Discipliner:
Serpentis: 6
-Ophidian Infestation: Consume someone from the inside by snakes
Obfuscate: 5
Pressence: 5

Færdigheder:
Okkult Viden (Underverdenen): 5
Ritualer (Sabbat): 5
Nævekamp: 5
Crafts (Metalarbejde): 4

Ressourcer:
Kontakter (Kriminelle): 5
Kontakter  (Amerikanske Våbensmuglere): 5
Økonomi: 5
Status (Præst): 3
Herd (kultister): 5


Sidst rettet af Fresau Tirs sep 08, 2015 3:27 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kashi
Admin


Antal indlæg : 95
Join date : 28/12/14
Age : 26
Geografisk sted : Sydsjælland

IndlægEmne: Re: Vincent    Søn feb 08, 2015 12:35 pm

Set og godkendt! Very Happy
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://herskerne.danskforum.net
 
Vincent
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Herskerne af Holbæk :: Profiler :: Profiler / figurer-
Gå til: