Dette rp forum er en fortsættelse af vampire livet, Cainites of Liberty, i en alternativ timeline hvor nogen af vampyrerne nåede at undslippe blodspesten.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Ressourcer

Go down 
ForfatterBesked
Kashi
Admin


Antal indlæg : 95
Join date : 28/12/14
Age : 26
Geografisk sted : Sydsjælland

IndlægEmne: Ressourcer   Søn dec 28, 2014 4:28 pm

Status
Status betyder, at du er særlig bemærket indenfor en slags vampyrkreds. Der er nok folk i miljøet der beundre dig, men nok også andre der misunder din status eller ser dig som skadeligt for gruppen.
Det skal altid specificeres i din baggrundshistorie, hvad din status består i og hvem den er hos. Det kunne eksempelvis være, at du havde hjulpet med at bekæmpe vampyrjægere i Sverige og derfor havde en vis status hos de svenske Sabbat vampyrer eller at du havde fanget en der havde stjålet noget vigtigt fra Lasombra klanen i polen og derfor havde status iblandt de polske Lasombra vampyrer.
Du skal vurderer om du vil have status hos en meget stor gruppe (hvilket betyder der er mange der kender dig, men ikke særlig godt) eller en mindre gruppe (hvilket betyder der er få der kender dig, men de kender dig ret godt).

Som Ductus for et pack vil man kunne købe status som Ductus, hvormed statussen består i de ting man har lavet som leder for sit pack. Dette kan være relevant, idet flere vil lytte til en Ductus der har opbygget et omdømme for at være dygtig end en man ikke rigtig kender til.

Jo flere dots man har her, jo større bliver det omdømme man har opbygget sig og jo stærkere er ens støtter (og modstandere).

Indflydelse
Indflydelse betyder du har en vis magt i menneskenes kredse. Dem du beskæftiger dig med her er altså dødelige og størstedelen af disse (for ikke at sige alle) har ingen ide om, at der findes vampyrer eller noget andet overnaturligt.

Det skal beskrives i din baggrundshistorie, hvordan du har opnået denne status. Det kan eksempelvis være fordi du har hjulpet nogle få magtfulde individer, eksempelvis en direktør for et stort firma, eller fordi du har vist dig værdig overfor en større gruppe, eksempelvis ved at dele tæv ud til en bandekrig.
Denne ressource fungerer lidt ligesom status, bare iblandt mennesker. Du skal derfor også her beskrive præcis, hvad din indflydelse består i og hvordan du har opnået denne. Eksempler på steder man kunne have indflydelse er hos politiet, hos politikere, i den finansielle sektor, osv.

Jo flere dots man har her, jo flere forskellige mennesker kender du. Det betyder du i højere grad kan tage chancer med dem du kender og du har et større netværk du kan trække på.

Kontakter
Kontakter har, modsat dem i status og indflydelse, ikke noget særligt positivt eller negativt forhold til dig. De kender dig og har måske arbejdet med/for dig tidligere. Det kunne de godt lokkes til at gøre igen... For den rigtige pris.

Kontakter betyder du kender nogen. Det kan være en dygtig snigmorder, indflydelsesrige vampyrer eller mennesker, eller grupper som politiet eller en specifik bande.

De er ikke dine venner og ikke dine fjender, men de kender dig og hvis du spiller dine kort rigtigt, så vil de også gerne hjælpe dig.

En kontakt er altid en specifik person (som dog godt kan være kontaktperson for en større gruppe). Din baggrundshistorie skal således beskrive, hvordan du har fundet frem til denne person og hvordan det kan være, at du har særlig nem adgang til at kontakte dem.

Jo flere dots man har her, jo mere magtfulde kontakter har du adgang til.

Økonomi
Økonomi er præcis hvad det lyder som: Indtægt. Adgang til penge. Du tjener simpelthen penge selvom du ikke passer et job. Det skal beskrives i din baggrundshistorie, hvordan dette kan lade sig gøre. Har du en stor arv du trækker på? Modtager du beskyttelsespenge fra nogle forretninger?

Jo flere dots du har her jo flere penge, og ting man kan købe for penge, har du adgang til. Nedenfor er beskrevet det niveau du skal følge. Hver dot repræsenterer noget du får ekstra, udover det du har fra den foregående dot:

1 dot: Du har råd til en lille etværelses lejlighed et sted i landet. Det er ikke pænt, men det er dit.
2 dots: Sammen med et lille sted at være har du noget der kan transporterer dig rundt. Du har måske en gammel bil eller en motorcykel, som ikke altid virker.
3 dots: Her begynder du at få en smule indtægt. Et par hundrede kroner om måneden og derfor kan du have et par fornødenheder som computer, fjernsyn osv.
4 dots: Din lejlighed har et par værelser og noget inventar. Du har ikke længere problemer med at finde penge til benzin eller busbilletter når det bliver nødvendigt.
5 dots: Du tjener et par tusinde i ny og næ. Du er så dygtig, at du uden at løfte en finger kan få penge nok til at dække selv rimelig store investeringer. Du kan købe en flybillet for at komme udenlands fra tid til anden eller hyre mennesker til at ordne nogle ting for dig, bare du ikke gør det for ofte.
Din baggrundshistorie skal fortælle, hvordan du tjener dine penge. Det kunne være ved at spille online poker, ved at hacke bank kontoer eller fordi der er nogen der skylder dig penge.

Herd
Herd er en betegnelse for nogle mennesker, som du frit har adgang til i forhold til at suge blod. Det kan godt være de er klar over du er vampyr eller også ignorere de bare det lidt mærkelige og lader dig suge, hvad du har brug for. Herd er ofte en mindre gruppe på et par individer, som kan tilkaldes eller opsøges, hvis det bliver nødvendigt at suge noget blod.

Bemærk at disse folk ikke er vigtige folk som kan hjælpe med dine problemer, der skal du se på indflydelse. Disse mennesker er almindelige folk der mest af alt er omvandrende blodposer for dig.
For hver dot du har i herd kan du suge 2 blodspoint per spilgang.

Du skal i din baggrundshistorie fortælle, hvem din herd består af og hvordan du holder styr på dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://herskerne.danskforum.net
 
Ressourcer
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Herskerne af Holbæk :: Regler og info :: Info-
Gå til: