Dette rp forum er en fortsættelse af vampire livet, Cainites of Liberty, i en alternativ timeline hvor nogen af vampyrerne nåede at undslippe blodspesten.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Lance Cadwaladr

Go down 
ForfatterBesked
FresauAntal indlæg : 16
Join date : 28/12/14

IndlægEmne: Lance Cadwaladr   Tors jan 01, 2015 3:14 am

Navn: Lance Cadwaladr
Køn: Mand
Alder pre-embrance: 20
Alder post-embrace: 40
Nationalitet: Waliser

Sekt: Independant
Kendetegn: Tatovering af et halvt Ravons kors, matcher op med sin søsters tatovering. Ses ikke uden sin søster.

Klan: Ravnos
Generation: 8
Bloodpool: 15
Viljestyrke: 16
Grund kamptal: 5, 14 med lille våben, 24 med fortitude.

Udseende: Lance har normalt en hvid skjorte på, sorte posede bukser og et rødt stash som bælte, han benytter sig aldrig af sko. Han har mellemlangt halv-blondt krøllet hår, hans øjne blå. Fra tid til anden bære han også hans søsters taske, hvori der ligger terninger, tarrot kort, splliekort og yatzy.

Kropsbygning: Let buttet.

Personlighed: Lance "lever" "livet" som om det var hans sidste, han er optimistisk, glad og hader at kede sig, og gør derfor alt for a more sig, ikke tagene hensyn til andre folk, ud over hans søsters, reaktion til det.

Hobbyer: Gambling, sang, musik

Sprog: Walisisk, Engelsk, Tysk, Dansk.
Venner: Hans søster Mave og 'Mama' - Vitoria.  

Pack: 'La Familia'. Der er ingen rang i familien.

Baggrundshistorie:
I det tyvende århundredes Wales blev tvillingerne født, nærmere betegnet det Herrens år 1948, i datidens Cardiff. I disse år efter krigen, var Cardiff's velstand langt fra ligeså stor som før i tiden. Økonomisk krise efter bombningerne var af stor betydning, og en faktor for, at Lance blev skyndet hele vejen igennem skolen og ud i mine arbejde så snart han var gammel nok til det, mens Maeve gik hjemme og som de fleste kvinder, lærte af sin mor at passe huset, lave mad til mændene når de kom hjem, vaske tøj, ja, alt hvad der hørte med til at være en god husmor.
 
Da tvillingerne var blevet tyve, i 1968, var de flyttet for sig selv. Det havde ikke lykkes Maeve at finde sig en mand endnu, ej heller var det lykkedes Lance at finde sig en hustru, så derfor holdt de tæt sammen.
 
Maeve gik en aften hen mod minen hvor Lance havde begyndt at arbejde efter han sluttede skolen, som hun så ofte gjorde. De havde et stærkt bånd til hinanden, hvorfor hun aldrig kunne vente til han kom helt hjem, men som regel ventede på ham ude foran minen. Det gjorde hun også idag, og hilste pænt på sin brors kolleger som altid. Solen var gået ned for et stykke tid siden, og mange af arbejderne var på vej hjem. Det bekymrede ikke Maeve så meget; Lance var som regel en af de sidste der gik. Pligtopfyldende var et ord der beskrev ham godt. 
 
Da Lance kom ud fra minen, var hun der ikke. Hvad der var der, var hendes yndlings hat der lå på jorden, den hun altid havde på udenfor. Med en mærkelig fornemmelse, fulgte han sin intuiton og gik hen et par gader. I løbet af få øjeblikke var han blevet taget af den samme der havde taget sig af hans søster - Vítoria, nu deres Sire. I løbet af en enkelt time var de blevet bragt ind i vampyrklanen Ravnos' verden, og kunne næsten lige fra starten se, hvorfor Vítoria havde valgt dem - idealerne klanen havde, lød til at klinge godt med de ønsker der var dybt begravet i deres hjerter, men som aldrig kunne udføres som alment menneske.
 
I løbet af de næste år blev de tre meget tætte; Vítoria stærkt beskyttende overfor sine 'bambinoer', og tvillingerne, som altid, stærkt beskyttende overfor hinanden. Det forstærkede vampyr båndet blot; fra da af så man aldrig den ene uden den anden, de var altid i samme rum. Fandt man den ene, fandt man den anden. Så simpelt var det. 
 
I 1973 rejste de tre sammen ud af Wales. De var i løbet af årene blevet oplært i klanens illusions kunster, Lance også i klanens udholdenhed, og Maeve i kontakt med dyr og bæster. Alle tre elskede at optræde foran folk, og derfor underviste Vítoria dem også i skjaldenes kunst. Nu Vítoria havde været rundt i en del år, og spillet for en del hof, var hendes ry hende altid i forkøbet. Generelt har der som regel været positive reaktioner på musikken, men dog ikke altid på dem som personer, især ikke når de har mødt et par Gangrels i årenes løb.
 
I løbet af de mange år (Inkluderende de 11) har de tilraget sig megen viden, indflydelse og kontakter, som de kan dele ud af - for den rette pris, naturligvis. Og de er nu draget til Holbæk, efter at have hørt om maskeraden der er på vej, og vistnok også noget med en bar der ofte manglede live optrædener - det skal de nok få rådet bod på.


Discipliner:
Chimersty: 5
Fortitude: 4

Færdigheder:
Streetwise: 4
Okkult viden (Mages): 3
Okkult viden (varulve: 3
Melee(Improviseret): 5

Ressourcer:
Herd: 3
Indflydelse (Undergrund): 3
Indflydelse(Druglords): 4
Økonomi: 2
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kashi
Admin


Antal indlæg : 95
Join date : 28/12/14
Age : 26
Geografisk sted : Sydsjælland

IndlægEmne: Re: Lance Cadwaladr   Fre jan 02, 2015 2:12 am

Godkendt! ^^

Der er allerede oprettet haven til Maeve og Lance - noget bestemt Lance vil have med i haven?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://herskerne.danskforum.net
FresauAntal indlæg : 16
Join date : 28/12/14

IndlægEmne: Re: Lance Cadwaladr   Fre jan 02, 2015 11:35 am

Nej det er der ikke rigtigt ^^ Så længe der er plads til at spille kort/terninger så er Lance glad.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kashi
Admin


Antal indlæg : 95
Join date : 28/12/14
Age : 26
Geografisk sted : Sydsjælland

IndlægEmne: Re: Lance Cadwaladr   Fre jan 02, 2015 3:27 pm

Finno :3 og vel også lidt rum til dans og sån xD eller er det kun Maeve der vil have det? Razz
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://herskerne.danskforum.net
FresauAntal indlæg : 16
Join date : 28/12/14

IndlægEmne: Re: Lance Cadwaladr   Fre jan 02, 2015 4:30 pm

Tja Lance er jo ikke den store danser x3 Men jo det skal der også være.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Lance Cadwaladr   

Tilbage til toppen Go down
 
Lance Cadwaladr
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Herskerne af Holbæk :: Profiler :: Profiler / figurer-
Gå til: